We willen elke trainer of club helpen

Dus bouwden we Trainin.

Over ons

We zijn een groep sportieve jeugdvrienden die in 2015 de kwaliteiten hebben gebundeld en op eigen kracht Trainin hebben ontwikkeld: dé management tool voor trainers en clubs welke aan het begin staat om gebruikt te worden door sportend Nederland en België.

We ervaarden dat de huidige oplossingen voor veel trainers en clubs te duur en complex zijn en dat transparantie veelal ontbreekt. Met Trainin streven we ernaar om elke trainer of club te voorzien van simpele en betaalbare management software, zodat ze de omzet kunnen verhogen en zich kunnen focussen op wat ze het liefst doen: het motiveren en begeleiden van klanten of leden.

Elke trainer of club moet zijn business kunnen beheren

We vinden belangrijk dat trainers en clubs gratis gebruik kunnen maken van onze software, zodat ze direct kunnen ervaren welke boost Trainin geeft aan hun business. Wij staan voor transparantie en houden niet van de welbekende proefperiodes en demo’s waarna je gedwongen wordt een beslissing te maken en je meteen vast zit aan een contract.

Daarom bieden we in de basis altijd een gratis pakket aan waarin alle belangrijke features zitten om je business simpel en efficiënt te beheren. Voor trainers of clubs die meer geavanceerde features nodig hebben om hun business te beheren of een meer professionele uitstraling willen, bieden we ook een aantal betaalbare en flexibele pakketten aan.

We willen elke club of trainer voorzien van de meest simpele en betaalbare online tools.

  • 4
    Werknemers
  • 2017
    Operationeel
  • 100+
    Klanten

Werk mee aan Trainin!

We werken continu hard aan de ontwikkeling van Trainin. We weten dat we nog een lange weg te gaan hebben en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Door feedback te geven kunnen we ons product continu blijven innoveren en verbeteren. We horen graag van je!