Blast-Zone Fun & Sports Event | Blast-Zone

Blast-Zone Fun & Sports Event

180 minuten
1 - 100 personen
Beginner, gevorderd, expert
Binnen

Over deze activiteit

Multisport
Op vrijdag 3 mei - in de meivakantie - organiseren Blast-Zone en Wesley4Motion een Fun & Sport evenement in de Sporthal van Olympia

Met een Nerf Arena waar we verschillende games spelen en Freerun parcours waar je onder professionele begeleiding toffe tricks leert. Je koopt een ticket voor de ochtend-shift (10.00 tot 12.30 uur ) of de middag-shift (13:00 tot 15.30 uur) bij iedere ticket zit een gratis consumptie.

Niet alleen omdat het leuk is organiseren wij graag activiteiten tijdens de schoolvakanties ... we proberen met deze (fun)sports ook kinderen in beweging krijgen, omdat we geloven dat juist jonge, unieke en spannende sporten aansluiting vinden bij de jeugd van nu.

Nerf Battle is zoveel meer dan alleen schieten op elkaar, het bewijst dat een work-out ook leuk kan zijn. Doordat je zoveel plezier maakt heb je niet eens door dat je een intense cardio training aan het doen bent. De endorfines knallen door het dak!

Freerun is een spectaculaire en uitdagende sport. Je doet stoere tricks waarmee je eigen grenzen zal opzoeken maar zeker ook verleggen. En dan is er dat gevoel als je die sicke trick land - onbeschrijfelijk!

Tickets kosten (inclusief 1 consumptie)
- Early bird 15 EUR (beschikbaar tot 13 april)
- Regular 17,50 EUR

Informatie

  • Duur 180 minuten
  • Groepsgrootte 1 - 100 personen
  • Niveau Beginner, gevorderd, expert
  • Omgeving Binnen
  • Annuleren Credit gratis retour tot 2 uur van tevoren

Faciliteiten

    Kleedruimte, toiletten, douches, Wi-Fi, bar, parkeergelegenheid

Boeken