Producten

ProefAap

Je bent nieuwsgierig wat we doen en komt graag een keer kijken. Deze kan je eenmalig gebruiken en is alléén door jou te gebruiken.

ICD proefticket

Dit ticket is geldig voor Indoor Cliff Diving dat wordt georganiseerd in samenwerking met professionals.

Trampoline Trefbal Ticket

Dit ticket is geldig voor deelname aan Trampoline Trefbal. Dit ticket geeft je alleen toegang en niks extra's. Zie andere ticket voor extra's.

SlingerAap

Je bent al eens geweest en komt graag nog een keer mee doen. Samen komen? Kies in het dropdown menu met hoeveel je wilt komen en jij rekent in één keer af voor zoveel vriend(inn)en die je mee wilt nemen.

ApenkooiGym City Clash

Battle of the Cities! Welke stad heeft de snelste dudes en dudettes, de beste werparmen, de grootste poepslingeraars, de felste Drill-Aap aan het roer? De locatiemanagers stellen hun sterrenteam van hun 15 beste kanonnen samen en gooien zichzelf natuurlijk ook in de strijd. Morituri te salutant, moge de grootste Apenstad winnen!

Clinic Ticket 7,5

Met dit ticket kan je je aanmelden bij onze ApG Clinics.

Trampoline Trefbal Ticket + Extra!

Extra is 50% korting op een gymles ticket (twv €7,5). Na deelname sturen we je een het product voor de gymles toe.

Clinic ticket 10,-

Dit ticket is geldig voor een activiteit die wordt georganiseerd in samenwerking met professionals. De ApG Clinics Activiteiten.

ICD ticket

Dit ticket is geldig voor Indoor Cliff Diving dat wordt georganiseerd in samenwerking met professionals.

Mr. Nilsson: Extra Spelerticket

Niet-zo-serieuze-klasse! Dit ticket is geldig voor 1 persoon en mag alleen icm een teamticket worden gekocht! Het is bedoeld voor extra spelers voor je team of mensen die zich individueel willen aanmelden. Je wordt dan door ons in een team geplaatst. Teams bestaan uit 10 tot 12 spelers.

King Kong: Extra Spelerticket

Semi-serieuze-klasse! Dit ticket is geldig voor 1 persoon en mag alleen icm een teamticket worden gekocht! Het is bedoeld voor extra spelers voor je team of mensen die zich individueel willen aanmelden. Je wordt dan door ons in een team geplaatst. Teams bestaan uit 10 tot 12 spelers.

GITD Apenkooi Special

Ticket voor de Glow in the Dark Apenkooi special.

StrippenAap 5x

5 voor de prijs van 4! Je weet hoe leuk het is en gaat ervoor. Deze is 6 maanden geldig

ICD strippenkaart

Dit strippen ticket geeft €2,50 korting per sessie en is geldig voor Indoor Cliff Diving dat wordt georganiseerd in samenwerking met professionals.

Clinic strippenkaart

Dit strippen ticket geeft €2,50 korting per sessie en is geldig voor een activiteit die wordt georganiseerd in samenwerking met professionals. De ApG Clinics Activiteiten.

Mr. Nilsson: Teamticket 5p

Niet-zo-serieuze-klasse! Dit ticket is geldig voor 5 personen. Elk team bestaat uit minstens 10 deelnemers. Voeg spelers toe met het "Extra Speler-Ticket", of wij kunnen in overleg ook je team aanvullen.

King Kong: Teamticket 5p

Semi-serieuze-klasse! Dit ticket is geldig voor 5 personen. Elk team bestaat uit minstens 10 deelnemers. Voeg spelers toe met het "Extra Speler-Ticket", of wij kunnen in overleg ook je team aanvullen.

StrippenAap 8x

8 voor de prijs van 6! Je weet dat het leuk is en gaat ervoor. Deze is 6 maanden geldig.

Mr. Nilsson: Teamticket 10p

Niet-zo-serieuze-klasse! Dit ticket is geldig voor 10 personen. Dit is het minimum aantal personen waarmee je team aan het spel deelneemt. Extra spelers dienen losse tickets aan te schaffen. Bij tegenstanders met minder spelers maak je gebruik van wissels!

King Kong: Teamticket 10p

Semi-serieuze-klasse! Dit ticket is geldig voor 10 personen. Dit is het minimum aantal personen waarmee je team aan het spel deelneemt. Extra spelers dienen losse tickets aan te schaffen. Bij tegenstanders met minder spelers maak je gebruik van wissels!

King Kong: Teamticket Plus

Semi-serieuze-klasse! Een vol team voor de wedstrijdklasse: de King Kong Competitie! Teams met 12 spelers pakken jullie op volle oorlogssterkte. Speelt je tegenstander met 10 of 11 spelers, dan spelen jullie met 1 of 2 wisselspelers.

Mr Nilsson: Teamticket Plus

Niet-zo-serieuze-klasse! Een vol team voor de recreatieklassen: de Mr Nilsson Competitie! Teams met 12 spelers pakken jullie op volle oorlogssterkte. Speelt je tegenstander met 10 of 11 spelers, dan spelen jullie met 1 of 2 wisselspelers.