Producten

icd proefticket

Dit ticket is geldig voor Indoor Cliff Diving dat wordt georganiseerd in samenwerking met professionals.

ProefAap

Je bent nieuwsgierig wat we doen en komt graag een keer kijken. Deze kan je eenmalig gebruiken en is alléén door jou te gebruiken.

Clinic Ticket 7,95

Met dit ticket kan je je aanmelden bij onze ApG Clinics.

SlingerAap

Je bent al eens geweest en komt graag nog een keer mee doen. Samen komen? Kies in het dropdown menu met hoeveel je wilt komen en jij rekent in één keer af voor zoveel vriend(inn)en die je mee wilt nemen.

icd ticket

Dit ticket is geldig voor Indoor Cliff Diving dat wordt georganiseerd in samenwerking met professionals.

Clinic ticket 10,-

Dit ticket is geldig voor een activiteit die wordt georganiseerd in samenwerking met professionals. De ApG Clinics Activiteiten.

King Kong: Extra Spelerticket

Semi-serieuze-klasse! Dit ticket is geldig voor 1 persoon en mag alleen icm een teamticket worden gekocht! Het is bedoeld voor extra spelers voor je team of mensen die zich individueel willen aanmelden. Je wordt dan door ons in een team geplaatst. Teams bestaan uit 10 tot 12 spelers.

Mr. Nilsson: Extra Spelerticket

Niet-zo-serieuze-klasse! Dit ticket is geldig voor 1 persoon en mag alleen icm een teamticket worden gekocht! Het is bedoeld voor extra spelers voor je team of mensen die zich individueel willen aanmelden. Je wordt dan door ons in een team geplaatst. Teams bestaan uit 10 tot 12 spelers.

Super Saturday

Ticket voor Super Saturdays

StrippenAap 5x

5 voor de prijs van 4! Je weet hoe leuk het is en gaat ervoor. Deze is 6 maanden geldig

icd strippenkaart

Dit strippen ticket geeft €2,50 korting per sessie en is geldig voor Indoor Cliff Diving dat wordt georganiseerd in samenwerking met professionals.

Clinic strippenkaart

Dit strippen ticket geeft €2,50 korting per sessie en is geldig voor een activiteit die wordt georganiseerd in samenwerking met professionals. De ApG Clinics Activiteiten.

King Kong: Teamticket 5p

Semi-serieuze-klasse! Dit ticket is geldig voor 5 personen. Elk team bestaat uit minstens 10 deelnemers. Voeg spelers toe met het "Extra Speler-Ticket", of wij kunnen in overleg ook je team aanvullen.

Mr. Nilsson: Teamticket 5p

Niet-zo-serieuze-klasse! Dit ticket is geldig voor 5 personen. Elk team bestaat uit minstens 10 deelnemers. Voeg spelers toe met het "Extra Speler-Ticket", of wij kunnen in overleg ook je team aanvullen.

StrippenAap 8x

8 voor de prijs van 6! Je weet dat het leuk is en gaat ervoor. Deze is 6 maanden geldig.

Super Saturday 5x

5x Super Saturday, ééntje gratis!

Mr. Nilsson: Teamticket 10p

Niet-zo-serieuze-klasse! Dit ticket is geldig voor 10 personen. Dit is het minimum aantal personen waarmee je team aan het spel deelneemt. Extra spelers dienen losse tickets aan te schaffen. Bij tegenstanders met minder spelers maak je gebruik van wissels!

King Kong: Teamticket 10p

Semi-serieuze-klasse! Dit ticket is geldig voor 10 personen. Dit is het minimum aantal personen waarmee je team aan het spel deelneemt. Extra spelers dienen losse tickets aan te schaffen. Bij tegenstanders met minder spelers maak je gebruik van wissels!

King Kong: Teamticket Plus

Semi-serieuze-klasse! Een vol team voor de wedstrijdklasse: de King Kong Competitie! Teams met 12 spelers pakken jullie op volle oorlogssterkte. Speelt je tegenstander met 10 of 11 spelers, dan spelen jullie met 1 of 2 wisselspelers.

Mr Nilsson: Teamticket Plus

Niet-zo-serieuze-klasse! Een vol team voor de recreatieklassen: de Mr Nilsson Competitie! Teams met 12 spelers pakken jullie op volle oorlogssterkte. Speelt je tegenstander met 10 of 11 spelers, dan spelen jullie met 1 of 2 wisselspelers.