PULLKA Flow - Zuiderstrand - Den Haag | Trainin

PULLKA Flow - Zuiderstrand - Den Haag

90 minuten
2 - 8 personen
Beginner, gevorderd
Buiten

Over deze activiteit

Mindfulness
Wandelen
Actief onthaasten en jouw batterij opladen: dat is PULLKA Flow. We bewegen op (middel)matige intensiteit en zoeken minder hoogteverschillen op dan bij de pittigere PULLKA Cardio. Je hartslag is onder controle en je wordt één met de natuur. In plaats van scrollen op je mobiel of netflixen ga je offline ontfocussen. Daarnaast verbeter je bij een Flow-sessie je mobiliteit en stabiliteit.

Handig om aan te doen:
>>> soepele kleding (meerdere laagjes; zodat je wat kan aan- of uittrekken bij temperatuurwisselingen. Hou ook rekening met wind en regen!).
Handig om mee te nemen:
* flesje of bidon met water
* in lente en zomer: een handdoek of yogamatje
* in herfst en winter: lichtpuntje (fietslampje, lichtarmband, etc.) zodat je in het donker zichtbaar bent voor anderen (trainer, andere deelnemers en medegenieters van de kustzone). Hoofdlamp niet verplicht,; soms zie je meer zonder hoofdlamp. Echter, op bepaalde avonden of passages kan het met name in de duinen best donker zijn. Dan is een hoofdlampje geen overbodige luxe.

Deelname aan PULLKA is altijd op eigen risico.

Goed om te weten: de minimum groepsgrootte is twee personen. Is er één uur voor aanvang slechts één deelnemer? Dan wordt deze sessie geannuleerd en krijgt degene die zich had aangemeld zijn/haar credit automatisch teruggestort.

Informatie

  • Duur 90 minuten
  • Groepsgrootte 2 - 8 personen
  • Niveau Beginner, gevorderd
  • Omgeving Buiten
  • Annuleren Credit(s) gratis retour tot 2 uur van tevoren

Faciliteiten

    Parkeergelegenheid

Boeken