PULLKA Expedition | Trainin

PULLKA Expedition

3 uur
3 - 16 personen
Gevorderd, expert
Buiten

Over deze activiteit

Avontuurlijk
Goed om te weten: op 12 december is er een speciale PULLKA Expedition: The WALK. Dan vertrekken we 08:00 uur stipt en lopen we niet drie, maar vijf (!) uur. Niet alleen voor jezelf. Ook voor Antarctica. Huh? Lees er alles over en meld je hiervoor ook aan via www.the7bclub.com. Wil je op 12-12 meelopen met PULLKA? Reserveer je gear dan via het rooster .

Algemene uitleg over PULLKA Expedition: de no-nonsense variant van PULLKA. Gewoon gaan. Blik op oneindig en meters maken. Geen intermezzo's, maar simpel en zeer doeltreffend je uithoudingsvermogen vergroten. Bij de PULLKA Expedition kijken we niet op een half uur meer of minder. Deze duurtraining is voor jou: een hoogwaardige, lange outdoor training. De rest van Nederland kan wel ff wachten...


Goed om te weten: de minimum groepsgrootte bij PULLKA Expedition is drie personen. Zijn er twee uur voor aanvang ‘slechts’ twee deelnemers? Dan wordt de sessie helaas geannuleerd en krijgen degene(n) die zich hebben aangemeld zijn/haar credit automatisch teruggestort.

Deelname aan PULLKA-sessies is altijd op eigen risico. Geef zsm bij de trainer aan als je ergens fysieke last hebt of krijgt.

Tot snel en aarzel niet om contact op te nemen bij brandende vragen, prikkelende ideeën en scherpe opmerkingen!

Sportieve groet,

Team PULLKA Den Haag
Andries, Annemieke, Jitske en Diederik
info@pullka.com
06-15065330

Informatie

  • Duur 3 uur
  • Groepsgrootte 3 - 16 personen
  • Niveau Gevorderd, expert
  • Omgeving Buiten
  • Annuleren Credit(s) gratis retour tot 2 uur van tevoren

Faciliteiten

    Parkeergelegenheid

Boeken