PULLKA Cardio (Zuiderstrand, Den Haag) | Trainin

PULLKA Cardio (Zuiderstrand, Den Haag)

90 minuten
2 - 8 personen
Beginner, gevorderd
Buiten

Over deze activiteit

Avontuurlijk
Fitness
Powerwalking
De PULLKA Cardio (90 min) is de oervorm van PULLKA; zo zijn we begin 2018 begonnen! Bij de PULLKA Cardio gaan we er alles aan doen om je te midden van de mooie natuur conditioneel uit te dagen en je uithoudingsvermogen te vergroten. Tijdens een PULLKA Cardio kicken we op flinke heuvels en diepe kuilen; die zorgen ervoor dat je hartslag omhoog vliegt, je benen verzuren en heel wat calorieën wegwerkt! Het grote verschil met de 'PULLKA HiiT' is dat er bij de 'Cardio' geen afgebakend intermezzo is en dat je altijd je harnas aanhoudt. We focussen echt op veel meters maken! Verstand op nul, blik op oneindig en gaan...!!!

Handig om aan te doen:
> soepele sportkleding (meerdere laagjes).
Handig om mee te nemen:
> lichtbron (fietslampje, lichtarmband) zodat je zichtbaar bent voor trainer, andere deelnemers en medegenieters van de kustzone
> flesje of bidon met drinken
> in de herfst- en wintermaanden: een hoofdlampje als je op sommige plekken van de route wat extra schijnsel kan gebruiken.

Goed om te weten: de minimum groepsgrootte is twee personen. Is er één uur voor aanvang slechts één deelnemer? Dan wordt deze sessie geannuleerd en krijgt degene die zich had aangemeld zijn/haar credit automatisch teruggestort.

Informatie

  • Duur 90 minuten
  • Groepsgrootte 2 - 8 personen
  • Niveau Beginner, gevorderd
  • Omgeving Buiten
  • Annuleren Credit(s) gratis retour tot 2 uur van tevoren

Faciliteiten

    Parkeergelegenheid

Boeken